In augustus kregen we een herstel van de prijzen te zien, een troy ounce goud werd ongeveer 6% duurder. Eén van de bedrijven die profiteren van dat prijsherstel bij goud en bij de andere metalen is Caterpillar, de belangrijkste leverancier in de wereld van zware machines voor onder andere de mijnbouw.

De koers van dit aandeel is dit jaar met 6% gedaald, waarbij vooral in de laatste maand terrein werd verloren. Caterpillar is met andere woorden een achterblijver die volgens Richard Ross, Global Technical Strategist bij Auerbach Grayson, zou kunnen profiteren van een herstel van prijzen voor goud, zilver, koper en de andere metalen.

In augustus kregen we een herstel van de prijzen te zien, een troy ounce goud werd ongeveer 6% duurder. Eén van de bedrijven die profiteren van dat prijsherstel bij goud en bij de andere metalen is Caterpillar, de belangrijkste leverancier in de wereld van zware machines voor onder andere de mijnbouw. De koers van dit aandeel is dit jaar met 6% gedaald, waarbij vooral in de laatste maand terrein werd verloren. Caterpillar is met andere woorden een achterblijver die volgens Richard Ross, Global Technical Strategist bij Auerbach Grayson, zou kunnen profiteren van een herstel van prijzen voor goud, zilver, koper en de andere metalen.