Op dit moment krijgt de euro een kleine impuls door de nieuwe Griekse schuldendeal, maar zodra de twijfel weer toeslaat over bijvoorbeeld Spanje (of over enkele weken weer Griekenland) kan het tij snel keren. In de V.S. staat de 'fiscal cliff' nu op de
beleggersagenda.

Welk effect het 'wel of niet bereiken van een akkoord' heeft op de dollar is onduidelijk. Bij de vorige 'cliff' werd de dollar in ieder geval wat sterker, omdat de dollar ondanks alles altijd als 'veilige haven' wordt beschouwd.

Op korte termijn kan de volatiliteit van de euro/dollar koers volgens Mauritz door al deze factoren toenemen.

Daarnaast is de euro/dollar de grootste en meest liquide financiële markt ter wereld, redenen genoeg voor RBS om nu ook euro/dollar Boosters te introduceren. Deze zijn ook direct beschikbaar op de nieuwe RBS Turbo App.

Op dit moment krijgt de euro een kleine impuls door de nieuwe Griekse schuldendeal, maar zodra de twijfel weer toeslaat over bijvoorbeeld Spanje (of over enkele weken weer Griekenland) kan het tij snel keren. In de V.S. staat de 'fiscal cliff' nu op de beleggersagenda. Welk effect het 'wel of niet bereiken van een akkoord' heeft op de dollar is onduidelijk. Bij de vorige 'cliff' werd de dollar in ieder geval wat sterker, omdat de dollar ondanks alles altijd als 'veilige haven' wordt beschouwd. Op korte termijn kan de volatiliteit van de euro/dollar koers volgens Mauritz door al deze factoren toenemen. Daarnaast is de euro/dollar de grootste en meest liquide financiële markt ter wereld, redenen genoeg voor RBS om nu ook euro/dollar Boosters te introduceren. Deze zijn ook direct beschikbaar op de nieuwe RBS Turbo App.