Peter Schiff, de president van Euro Capital Group, voorspelt dat aan de einde van het verhaal de dollar zal instorten. Hij adviseert zijn klanten daarom massaal goud en andere grondstoffen te kopen, want alleen deze zullen bescherming bieden als de financiële markten op hol zullen slaan.

Wie inflatie wil vermijden, moet bovendien geen geld meer in de Verenigde Staten investeren, want daar zal het helemaal fout lopen. Schiff heeft voorlopig echter het gelijk nog niet aan zijn kant gekregen, want zijn fondsen hebben over de afgelopen maanden ronduit zwak gepresteerd.

Peter Schiff, de president van Euro Capital Group, voorspelt dat aan de einde van het verhaal de dollar zal instorten. Hij adviseert zijn klanten daarom massaal goud en andere grondstoffen te kopen, want alleen deze zullen bescherming bieden als de financiële markten op hol zullen slaan. Wie inflatie wil vermijden, moet bovendien geen geld meer in de Verenigde Staten investeren, want daar zal het helemaal fout lopen. Schiff heeft voorlopig echter het gelijk nog niet aan zijn kant gekregen, want zijn fondsen hebben over de afgelopen maanden ronduit zwak gepresteerd.