Volgens Faber is het allesbehalve zeker dat op het Wordforum in Davos de grootste denkers van onze planeet vertegenwoordigd zijn. In ieder geval heeft Faber van de aanwezigen aldaar nog geen plausibele oplossingen voor de huidige problemen horen aanreiken.

Over de centrale banken is Faber nog veel minder te spreken. Wie de centralen banken niet vertrouwt, moet goud bezitten. Faber zelf vertrouwt die centrale banken in ieder geval voor geen stuiver. Moet het nog gezegd dat hij al langer goud in zijn portefeuille heeft opgenomen?

Volgens Faber is het allesbehalve zeker dat op het Wordforum in Davos de grootste denkers van onze planeet vertegenwoordigd zijn. In ieder geval heeft Faber van de aanwezigen aldaar nog geen plausibele oplossingen voor de huidige problemen horen aanreiken. Over de centrale banken is Faber nog veel minder te spreken. Wie de centralen banken niet vertrouwt, moet goud bezitten. Faber zelf vertrouwt die centrale banken in ieder geval voor geen stuiver. Moet het nog gezegd dat hij al langer goud in zijn portefeuille heeft opgenomen?