Telenet biedt reeds hotspots aan in 80 Belgische treinstations, deze zijn gratis voor al zijn internetklanten en het gebruik ervan kent een toenemend succes.

Momenteel zijn er al Telenet-hotspots in 80 Belgische treinstations zoals Antwerpen-Centraal, Luik, Brussel-Zuid en Centraal, Mechelen, Leuven, Kortrijk, Genk, Brugge, ... .

Reeds sinds 2004 zijn de eerste stations uitgerust met Wi-Fi van Telenet. Vanaf 2011 was de toegang gratis voor Telenet-klanten. Het aantal locaties neemt jaarlijks toe.

Het gebruik van deze Wi-Fi hotspots is een groot succes. Zo waren er in 2013 in totaal 2,6 miljoen surfsessies in de Belgische treinstations. Met een stijging van 106% tegenover 2012 is dit dus meer dan een verdubbeling.

Telenet biedt reeds hotspots aan in 80 Belgische treinstations, deze zijn gratis voor al zijn internetklanten en het gebruik ervan kent een toenemend succes. Momenteel zijn er al Telenet-hotspots in 80 Belgische treinstations zoals Antwerpen-Centraal, Luik, Brussel-Zuid en Centraal, Mechelen, Leuven, Kortrijk, Genk, Brugge, ... . Reeds sinds 2004 zijn de eerste stations uitgerust met Wi-Fi van Telenet. Vanaf 2011 was de toegang gratis voor Telenet-klanten. Het aantal locaties neemt jaarlijks toe. Het gebruik van deze Wi-Fi hotspots is een groot succes. Zo waren er in 2013 in totaal 2,6 miljoen surfsessies in de Belgische treinstations. Met een stijging van 106% tegenover 2012 is dit dus meer dan een verdubbeling.