Het leven is misschien rooskleurig voor de bankiers op Wall Street en voor de werknemers van de grote technologiebedrijven aan de Amerikaanse westkust, maar voor de man in de straat is het vaak moeilijk om rond te komen. In veel gevallen loert armoede steeds om de hoek.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge leven de Verenigde Staten niet langer in een kapitalistisch systeem. Dat geldt echter ook voor de rest van de wereld. We zijn met z'n allen gedoemd om in snel tempo te verarmen, met als uitzondering die de regel bevestigt de groeilanden.

Het leven is misschien rooskleurig voor de bankiers op Wall Street en voor de werknemers van de grote technologiebedrijven aan de Amerikaanse westkust, maar voor de man in de straat is het vaak moeilijk om rond te komen. In veel gevallen loert armoede steeds om de hoek. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge leven de Verenigde Staten niet langer in een kapitalistisch systeem. Dat geldt echter ook voor de rest van de wereld. We zijn met z'n allen gedoemd om in snel tempo te verarmen, met als uitzondering die de regel bevestigt de groeilanden.