De Westerse beschaving is niet meer dan een mager skelet geworden, waarbij de Fransen, Britten, Italianen, Duitsers, Nederlanders, Spanjaarden, Belgen, Grieken en Portugezen onderworpen werden aan een aantal onbetrouwbare bureaucraten in Brussel.

Celente beschouwt de EU als een geraamte dat nog rechtstaat, maar waar geen enkel leven meer in zit. Het bloed van de vrijheid (?) heeft Europa verlaten, de Europeanen kijken naar hun regering en zien alleen maar vijanden. Het zal duidelijk zijn dat het zo niet veel langer verder kan.

De Westerse beschaving is niet meer dan een mager skelet geworden, waarbij de Fransen, Britten, Italianen, Duitsers, Nederlanders, Spanjaarden, Belgen, Grieken en Portugezen onderworpen werden aan een aantal onbetrouwbare bureaucraten in Brussel. Celente beschouwt de EU als een geraamte dat nog rechtstaat, maar waar geen enkel leven meer in zit. Het bloed van de vrijheid (?) heeft Europa verlaten, de Europeanen kijken naar hun regering en zien alleen maar vijanden. Het zal duidelijk zijn dat het zo niet veel langer verder kan.