Nu is de verkoop van ABC voor onbepaalde tijd uitgesteld omdat de biedingen niet de prijs reflecteren die Wessanen had willen ontvangen voor de Amerikaanse drankentak.

Het onderdeel wordt weer als continued operations op de balans van Wessanen opgevoerd. Het bedrijf verwacht wel een extra belastingvordering in het vierde kwartaal omdat belastingverliezen naar voren zijn gehaald.

De analisten van ABN Amro beschouwen het mislukken van de verkoop als negatief nieuws. Het impliceert dat zelfs het beste bod onder de EUR 65 miljoen ligt waarop ABN AMRO het onderdeel waardeert. ABN Amro blijft bij de opinie houden.

Nu is de verkoop van ABC voor onbepaalde tijd uitgesteld omdat de biedingen niet de prijs reflecteren die Wessanen had willen ontvangen voor de Amerikaanse drankentak. Het onderdeel wordt weer als continued operations op de balans van Wessanen opgevoerd. Het bedrijf verwacht wel een extra belastingvordering in het vierde kwartaal omdat belastingverliezen naar voren zijn gehaald. De analisten van ABN Amro beschouwen het mislukken van de verkoop als negatief nieuws. Het impliceert dat zelfs het beste bod onder de EUR 65 miljoen ligt waarop ABN AMRO het onderdeel waardeert. ABN Amro blijft bij de opinie houden.