Speciale aandacht verdienen daarbij de Millenials, de jongeren die werden geboren tussen 1980 en 2000. The Pew Center, een onderzoekcentrum in de Verenigde Staten, noemde de Millennials de "boomerang generation". De werkloosheidsgraad in deze categorie heeft verontrustende vormen aangenomen.

In de VS zit 13,10% van de Millenials zonder job. Bijna 40% van de Amerikanen van tussen 18 en 34 jaar leeft nog altijd thuis bij de ouders.

Het is 70 jaar geleden dat het aantal 'boomerangers', jongeren die na hun studie terug onder het ouderlijk dak is gaan wonen, nog zo hoog lag.

Speciale aandacht verdienen daarbij de Millenials, de jongeren die werden geboren tussen 1980 en 2000. The Pew Center, een onderzoekcentrum in de Verenigde Staten, noemde de Millennials de "boomerang generation". De werkloosheidsgraad in deze categorie heeft verontrustende vormen aangenomen. In de VS zit 13,10% van de Millenials zonder job. Bijna 40% van de Amerikanen van tussen 18 en 34 jaar leeft nog altijd thuis bij de ouders. Het is 70 jaar geleden dat het aantal 'boomerangers', jongeren die na hun studie terug onder het ouderlijk dak is gaan wonen, nog zo hoog lag.