Vooral de tewerkstelling in de bedrijfswereld zal nauwlettend in de gaten worden gehouden. Er wordt gerekend op 115.000 nieuwe industriële jobs, tegenover slechts 41.000 in mei.

Dan Greenhaus, hoofd economische strategie bij Miller Tabak, is niet echt optimistisch. De Amerikaanse economie heeft 200.000 jobs per maand nodig om de werkloosheid te doen slinken. Greenhaus ziet echter geen signalen die wijzen op een dergelijke jobcreatie.

Hij merkt echter op dat de situatie in de Verenigde Staten minder erg is dan die in sommige Europese landen. De Amerikaanse economie is, hoe men het ook draait of keert, dynamischer dan de Europese.

Vooral de tewerkstelling in de bedrijfswereld zal nauwlettend in de gaten worden gehouden. Er wordt gerekend op 115.000 nieuwe industriële jobs, tegenover slechts 41.000 in mei. Dan Greenhaus, hoofd economische strategie bij Miller Tabak, is niet echt optimistisch. De Amerikaanse economie heeft 200.000 jobs per maand nodig om de werkloosheid te doen slinken. Greenhaus ziet echter geen signalen die wijzen op een dergelijke jobcreatie. Hij merkt echter op dat de situatie in de Verenigde Staten minder erg is dan die in sommige Europese landen. De Amerikaanse economie is, hoe men het ook draait of keert, dynamischer dan de Europese.