In de farmasector is er nog altijd heel wat overnameactiviteit. Nadat eerder Novartis heel wat activiteit aan de dag legde, zijn er nu andere bedrijven die in de kijker komen lopen. Zo doet het gerucht de ronde dat Bayer interesse zou hebben voor branchegenoot Merck.

Maar voorlopig concentreert het merendeel van de activiteiten zich rond AstraZeneca. Pfizer is nu bereid om 106,50 dollar op tafel te leggen voor de Britse branchegenoot, maar ook dit bod wordt als onvoldoende ervaren. Vraag is nu of Pfizer bereid zal worden gevonden om nog meer te betalen.

In de farmasector is er nog altijd heel wat overnameactiviteit. Nadat eerder Novartis heel wat activiteit aan de dag legde, zijn er nu andere bedrijven die in de kijker komen lopen. Zo doet het gerucht de ronde dat Bayer interesse zou hebben voor branchegenoot Merck. Maar voorlopig concentreert het merendeel van de activiteiten zich rond AstraZeneca. Pfizer is nu bereid om 106,50 dollar op tafel te leggen voor de Britse branchegenoot, maar ook dit bod wordt als onvoldoende ervaren. Vraag is nu of Pfizer bereid zal worden gevonden om nog meer te betalen.