Emmanuel Carlier van ING publiceerde gisteren een rapport over Belgacom. Op basis van de informatie verkregen bij de publicatie van de jaarcijfers werden de prognoses voor 2014 en 2015 naar beneden aangepast, meer bepaald met respectievelijk 18% en 11%.

Daarbij werd rekening gehouden dat de geplande investeringen die de operator wil doen groter zijn dan was verwacht. Belgacom krijgt van Carlier evenals Mobistar nog steeds een verkoopadvies, maar het koersdoel voor het aandeel werd wel opgetrokken van 16 naar 19 euro.

Emmanuel Carlier van ING publiceerde gisteren een rapport over Belgacom. Op basis van de informatie verkregen bij de publicatie van de jaarcijfers werden de prognoses voor 2014 en 2015 naar beneden aangepast, meer bepaald met respectievelijk 18% en 11%. Daarbij werd rekening gehouden dat de geplande investeringen die de operator wil doen groter zijn dan was verwacht. Belgacom krijgt van Carlier evenals Mobistar nog steeds een verkoopadvies, maar het koersdoel voor het aandeel werd wel opgetrokken van 16 naar 19 euro.