De werkloosheidscijfers werden gepubliceerd een dag nadat bekendraakte dat de Amerikaanse economie met 2,80% is gegroeid. Daarmee is de magische grens van 3% binnen handbereik, dat is namelijk het niveau dat wordt aangenomen dat de economie over voldoende ontsnappingssnelheid beschikt.

De werkloosheidscijfers in de Verenigde Staten gaven de goudprijs een nieuwe dreun. Andrew Busch, uitgever van The Busch Update, is van mening dat de FED nu aan taperen kan beginnen te denken en dat is negatief voor de goudprijs. Goud kan zowel op korte als op lange termijn goedkoper worden.

De werkloosheidscijfers werden gepubliceerd een dag nadat bekendraakte dat de Amerikaanse economie met 2,80% is gegroeid. Daarmee is de magische grens van 3% binnen handbereik, dat is namelijk het niveau dat wordt aangenomen dat de economie over voldoende ontsnappingssnelheid beschikt. De werkloosheidscijfers in de Verenigde Staten gaven de goudprijs een nieuwe dreun. Andrew Busch, uitgever van The Busch Update, is van mening dat de FED nu aan taperen kan beginnen te denken en dat is negatief voor de goudprijs. Goud kan zowel op korte als op lange termijn goedkoper worden.