Bovendien werden de cijfers voor januari en februari naar boven aangepast. De vertraging op de arbeidsmarkt als gevolg van de strenge winter was dus minder ingrijpend dan aanvankelijk werd aangenomen. De werkloosheidsgraad bleef anderzijds ongewijzigd op 6,70%.

De werkloosheidscijfers tonen aan dat de VS economie weer onder stoom is. Maar die economie is volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management niet sterk genoeg om de Amerikaanse centrale bank aan te zetten om de snelheid van het taperen te verhogen of om de rente sneller dan aanvankelijk gepland te verhogen.

Bovendien werden de cijfers voor januari en februari naar boven aangepast. De vertraging op de arbeidsmarkt als gevolg van de strenge winter was dus minder ingrijpend dan aanvankelijk werd aangenomen. De werkloosheidsgraad bleef anderzijds ongewijzigd op 6,70%. De werkloosheidscijfers tonen aan dat de VS economie weer onder stoom is. Maar die economie is volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management niet sterk genoeg om de Amerikaanse centrale bank aan te zetten om de snelheid van het taperen te verhogen of om de rente sneller dan aanvankelijk gepland te verhogen.