In een interview met Bloomberg Television stelt Romer dat er wel degelijk opnieuw aanwervingen zijn in de bedrijfswereld en dat feit op zich volstaat om het gevaar op een nieuwe recessie te relativeren.

De jobcreatie was weliswaar minder groot dan verhoopt, maar in deze fase van de economische opleving is het volgens Romer moeilijk om daaromtrent betrouwbare prognoses te maken.

Romer wees verder op het feit dat het juli-cijfer wat betreft jobcreatie naar boven werd herzien. Dat is volgens haar een positieve evolutie waar in de komende maanden op verder kan worden gebouwd.

In een interview met Bloomberg Television stelt Romer dat er wel degelijk opnieuw aanwervingen zijn in de bedrijfswereld en dat feit op zich volstaat om het gevaar op een nieuwe recessie te relativeren. De jobcreatie was weliswaar minder groot dan verhoopt, maar in deze fase van de economische opleving is het volgens Romer moeilijk om daaromtrent betrouwbare prognoses te maken. Romer wees verder op het feit dat het juli-cijfer wat betreft jobcreatie naar boven werd herzien. Dat is volgens haar een positieve evolutie waar in de komende maanden op verder kan worden gebouwd.