Euro valt terug onder 1,285 dollar

Op de valutamarkten blijft de koers van de euro onder druk staan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2831 dollar betaald, of ruim driekwart procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,726%, of een kwart procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goud fors goedkoper, olieprijs wordt verder teruggedrongen

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1677,70 dollar betaald, of bijna 40 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 85 dollar betaald, of 2,50% minder dan de slotkoers op donderdagavond.

Euro valt terug onder 1,285 dollar Op de valutamarkten blijft de koers van de euro onder druk staan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2831 dollar betaald, of ruim driekwart procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,726%, of een kwart procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goud fors goedkoper, olieprijs wordt verder teruggedrongen Voor een troy ounce goud werd vanavond 1677,70 dollar betaald, of bijna 40 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 85 dollar betaald, of 2,50% minder dan de slotkoers op donderdagavond.