Euro valt terug onder 1,34 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw rake klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3363 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,75%, of ruim een 5% meer dan het slotniveau van donderdag.

Goud zwak, olieprijs min of meer stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1290 dollar betaald, of ruim anderhalf procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94,50 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug onder 1,34 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro opnieuw rake klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3363 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,75%, of ruim een 5% meer dan het slotniveau van donderdag. Goud zwak, olieprijs min of meer stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1290 dollar betaald, of ruim anderhalf procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94,50 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.