Euro houdt stand boven 1,31 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3166 dollar betaald, of een bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,752%, of ruim 7% boven het slotniveau van donderdag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1470 dollar betaald, of iets meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven 1,31 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3166 dollar betaald, of een bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,752%, of ruim 7% boven het slotniveau van donderdag. Goud en olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1470 dollar betaald, of iets meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.