Het jobverlies was weliswaar min of meer conform de verwachtingen, maar de werkloosheidsgraad was met 7,20% hoger dan verwacht.

Nick Kalivas, vice president financial research bij broker MF Global, kon alleen maar opmerken dat de cijfers weinig reden tot optimisme gaven. De arbeidsmarkt in de Verenigde Staten boert snel achteruit en van een verbetering valt voorlopig niets te merken.
Volgende week start het resultatenseizoen in de Verenigde Staten, met maandag als opener de cijfers van Alcoa. Woensdag rapporteert toeleverancier aan de chipindustrie Xilinx, donderdag is het dan de beurt aan Intel.

Het jobverlies was weliswaar min of meer conform de verwachtingen, maar de werkloosheidsgraad was met 7,20% hoger dan verwacht.Nick Kalivas, vice president financial research bij broker MF Global, kon alleen maar opmerken dat de cijfers weinig reden tot optimisme gaven. De arbeidsmarkt in de Verenigde Staten boert snel achteruit en van een verbetering valt voorlopig niets te merken. Volgende week start het resultatenseizoen in de Verenigde Staten, met maandag als opener de cijfers van Alcoa. Woensdag rapporteert toeleverancier aan de chipindustrie Xilinx, donderdag is het dan de beurt aan Intel.