Zijninzichten vertaalt hij in economische voorspellingen, die echter allesbehalve optimistisch klinken. Lekas gelooft in een deflatoire periode, die gepaard zal gaan met zware economische tijden.

De werkloosheid in de Verenigde Staten kan volgens heml oplopen tot 26%. Daarmee refereert Levas naar de echte werkloosheidsgraad, hij weigert om rekening te houden met de cijfers die de overheid ons probeert voor te houden.

De huizenprijzen kunnen nog eens met 20% dalen, wat voor grote spanningen in de banksector gaat zorgen. Tegen die achtergrond kan het volgens Lekas niet anders dan dat de koersen op Wall Street gaan dalen.

Zijninzichten vertaalt hij in economische voorspellingen, die echter allesbehalve optimistisch klinken. Lekas gelooft in een deflatoire periode, die gepaard zal gaan met zware economische tijden. De werkloosheid in de Verenigde Staten kan volgens heml oplopen tot 26%. Daarmee refereert Levas naar de echte werkloosheidsgraad, hij weigert om rekening te houden met de cijfers die de overheid ons probeert voor te houden. De huizenprijzen kunnen nog eens met 20% dalen, wat voor grote spanningen in de banksector gaat zorgen. Tegen die achtergrond kan het volgens Lekas niet anders dan dat de koersen op Wall Street gaan dalen.