De werkloosheid in Japan is in januari stabiel gebleven, waarbij echter het aantal nieuwe jobs met 170.000 toenam. Zet die trend zich door, dan kan de werkloosheidsgraad gaan afnemen.

De Australische kleinhandelsverkopen zijn anderzijds in januari met 0,40% gestegen ten opzichte van de maand voordien, zo maakte het Bureau of Statistics in Sydney bekend.

Er was slechts gerekend op een stijging met 0,30%. De Australische basisrente bedraagt momenteel 4,75%, terwijl de Japanse basisrente zich nog steeds dicht bij het nulpunt bevindt.

De werkloosheid in Japan is in januari stabiel gebleven, waarbij echter het aantal nieuwe jobs met 170.000 toenam. Zet die trend zich door, dan kan de werkloosheidsgraad gaan afnemen. De Australische kleinhandelsverkopen zijn anderzijds in januari met 0,40% gestegen ten opzichte van de maand voordien, zo maakte het Bureau of Statistics in Sydney bekend. Er was slechts gerekend op een stijging met 0,30%. De Australische basisrente bedraagt momenteel 4,75%, terwijl de Japanse basisrente zich nog steeds dicht bij het nulpunt bevindt.