Maar Zuid-Europa is geen alleenstaand geval, werkloosheid dreigt de gewoonste zaak in de wereld te worden. Maar wanneer een groot deel van de bevolking werkloos blijft, zal dit zware economische gevolgen hebben. De consumptie dreigt in te storten, met als gevolg dat vervolgens ook de economie instort.

Het leven van miljoenen mensen zal geruïneerd worden, sociale onrust zal duizenden de straat op jagen in een geweldddadige vorm van protest. De overheden beseffen de omvang van het gevaar maar al te goed, maar blijken niet in staat te zijn er iets aan te doen.

Maar Zuid-Europa is geen alleenstaand geval, werkloosheid dreigt de gewoonste zaak in de wereld te worden. Maar wanneer een groot deel van de bevolking werkloos blijft, zal dit zware economische gevolgen hebben. De consumptie dreigt in te storten, met als gevolg dat vervolgens ook de economie instort. Het leven van miljoenen mensen zal geruïneerd worden, sociale onrust zal duizenden de straat op jagen in een geweldddadige vorm van protest. De overheden beseffen de omvang van het gevaar maar al te goed, maar blijken niet in staat te zijn er iets aan te doen.