Toch is er zeker nog geen sprake van een trendommekeer op de arbeidsmarkt, de werkloosheid blijft oplopen in veel Amerikaanse staten. In december steeg de werkloosheidsgraad in 20 staten.

Slechts in 15 staten daalde de werkloosheidsgraad. In november was er sprake van een daling van de werkloosheidsgraad in 15 staten en een stijging in 21 staten. In de andere staten bleef de werkloosheidsgraad min of meer stabiel.

Uit het rapport blijkt dat de tewerkstelling amper groeit, hoewel de economie nog steeds groeit. De meeste analisten verwachten dat de arbeidsmarkt dit jaar nauwelijks zal verbeteren, hoewel de werkloosheidsgraad hoog zal blijven.

Toch is er zeker nog geen sprake van een trendommekeer op de arbeidsmarkt, de werkloosheid blijft oplopen in veel Amerikaanse staten. In december steeg de werkloosheidsgraad in 20 staten. Slechts in 15 staten daalde de werkloosheidsgraad. In november was er sprake van een daling van de werkloosheidsgraad in 15 staten en een stijging in 21 staten. In de andere staten bleef de werkloosheidsgraad min of meer stabiel. Uit het rapport blijkt dat de tewerkstelling amper groeit, hoewel de economie nog steeds groeit. De meeste analisten verwachten dat de arbeidsmarkt dit jaar nauwelijks zal verbeteren, hoewel de werkloosheidsgraad hoog zal blijven.