Het wereldwijd verschil tussen arm en rijk wordt integendeel steeds groter, waarbij ook steeds grotere delen van de middenklasse onder de armoedegrens dreigen te belanden. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is slechts 1% van de bevolking echt rijk, de resterende 99% worstelt met de armoedegrens of zit daar al onder.

De FED heeft de financiële markten met goedkoop geld overspoeld, maar veel van dat geld heeft zijn weg naar de beurs van Wall Street en naar andere beurzen gevonden. Daardoor zijn de rijken nog rijker geworden, terwijl de armen simpelweg geen geld hebben om op de beurs te beleggen.

Het wereldwijd verschil tussen arm en rijk wordt integendeel steeds groter, waarbij ook steeds grotere delen van de middenklasse onder de armoedegrens dreigen te belanden. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is slechts 1% van de bevolking echt rijk, de resterende 99% worstelt met de armoedegrens of zit daar al onder. De FED heeft de financiële markten met goedkoop geld overspoeld, maar veel van dat geld heeft zijn weg naar de beurs van Wall Street en naar andere beurzen gevonden. Daardoor zijn de rijken nog rijker geworden, terwijl de armen simpelweg geen geld hebben om op de beurs te beleggen.