Op de eerste plaats is het vertrouwen in Azië een stuk kleiner geworden als gevolg van de koersdaling van valuta's, obligaties en aandelen in een aantal Aziatische landen. Daarnaast zijn de fondsbeheerders optimistischer geworden over de Europese economie.

De overstap gebeurt aan het snelste tempo in meer dan een jaar. Andrew Milligan, head of global strategy bij Standard Life, bevestigt inderdaad dat het vertrouwen in Europa is toegenomen, algemeen wordt aangenomen dat 2014 economisch een beter jaar zal worden dan 2013.

Op de eerste plaats is het vertrouwen in Azië een stuk kleiner geworden als gevolg van de koersdaling van valuta's, obligaties en aandelen in een aantal Aziatische landen. Daarnaast zijn de fondsbeheerders optimistischer geworden over de Europese economie. De overstap gebeurt aan het snelste tempo in meer dan een jaar. Andrew Milligan, head of global strategy bij Standard Life, bevestigt inderdaad dat het vertrouwen in Europa is toegenomen, algemeen wordt aangenomen dat 2014 economisch een beter jaar zal worden dan 2013.