Dat is een relevant signaal omdat de economieën van de Aziatische landen geïntegreerd en blootgesteld zijn aan de wereldeconomie.

Ook India noteerde een significante verbetering, maar de economie van het BRIC-land is veel meer naar binnen gericht. Ook Turkije zag de PMI flink verbeteren.

In Indonesië daalde de PMI licht, terwijl die van Rusland onder de 50 punten uitkwam. De economische activiteit groeit als het indexcijfer hoger is dan 50 punten. Een score van minder dan 50 punten wijst op een krimp.

Dat is een relevant signaal omdat de economieën van de Aziatische landen geïntegreerd en blootgesteld zijn aan de wereldeconomie. Ook India noteerde een significante verbetering, maar de economie van het BRIC-land is veel meer naar binnen gericht. Ook Turkije zag de PMI flink verbeteren. In Indonesië daalde de PMI licht, terwijl die van Rusland onder de 50 punten uitkwam. De economische activiteit groeit als het indexcijfer hoger is dan 50 punten. Een score van minder dan 50 punten wijst op een krimp.