Alles is in scene gezet, het leven van Burbank is volledig door de scenarioschrijvers uitgeschreven. De dag dat deze tot de ontdekking komt wat hem is aangedaan, slaan natuurlijk al zijn stoppen door. Volgens Klarman speelt een gelijkaardig scenario zich af in de economie.

Alles lijkt daar koek en ei, maar daarbij wordt gemakkelijksheidshalve over het hoofd gezien dat de Amerikaanse centrale bank als regisseur van het geheel optreedt. Die probeert alles te sturen zoals het haar uitkomt, zodat er uiteindelijk een rookgordijn wordt opgetrokken. Wanneer dit rookgordijn zal breken, kunnen de reacties furieus zijn.

Alles is in scene gezet, het leven van Burbank is volledig door de scenarioschrijvers uitgeschreven. De dag dat deze tot de ontdekking komt wat hem is aangedaan, slaan natuurlijk al zijn stoppen door. Volgens Klarman speelt een gelijkaardig scenario zich af in de economie. Alles lijkt daar koek en ei, maar daarbij wordt gemakkelijksheidshalve over het hoofd gezien dat de Amerikaanse centrale bank als regisseur van het geheel optreedt. Die probeert alles te sturen zoals het haar uitkomt, zodat er uiteindelijk een rookgordijn wordt opgetrokken. Wanneer dit rookgordijn zal breken, kunnen de reacties furieus zijn.