U koopt aan de onderkant van een stijgende trend, waarna de koers tegen uw verwachting doorzakt. Als de koers herstelt naar uw aankoopkoers dan krijgt u de gelegenheid om zonder financiële kleerscheuren weer te verkopen.

Dat is precies wat er volgens Theodoor Gilissen Bankiers op wereldschaal te zien is in de MSCI USD World Index.

De recente rally heeft van de 10 hoofdsectoren in zowel de V.S. als in Europa voor de korte termijn geleid tot in totaal tot vier plussen en dan nog voornamelijk in de defensieve sectoren. Geen teken van kracht, aldus nog Theodoor Gilissen Bankiers.

U koopt aan de onderkant van een stijgende trend, waarna de koers tegen uw verwachting doorzakt. Als de koers herstelt naar uw aankoopkoers dan krijgt u de gelegenheid om zonder financiële kleerscheuren weer te verkopen. Dat is precies wat er volgens Theodoor Gilissen Bankiers op wereldschaal te zien is in de MSCI USD World Index.De recente rally heeft van de 10 hoofdsectoren in zowel de V.S. als in Europa voor de korte termijn geleid tot in totaal tot vier plussen en dan nog voornamelijk in de defensieve sectoren. Geen teken van kracht, aldus nog Theodoor Gilissen Bankiers.