Volgens Tyler Durden van Zero Hedge zal de ellende dan pas goed beginnen. De wereld zal jarenlang moeten afkicken van de FED-verslaving. Die mag in drugtermen worden beschouwd als een pusher die van alles en iedereen junkies heeft gemaakt. Eigenlijk is de hele wereld drugverslaafd.

De medische wereld weet dat afkicken van drugs, zelfs van zogenaamde soft drugs als marihuana een lang en pijnlijk proces. Een gelijkaardig proces staat nu de wereld te wachten, waarbij al is gebleken dat zelfs de groeilanden niet aan de pijn zullen kunnen ontsnappen.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge zal de ellende dan pas goed beginnen. De wereld zal jarenlang moeten afkicken van de FED-verslaving. Die mag in drugtermen worden beschouwd als een pusher die van alles en iedereen junkies heeft gemaakt. Eigenlijk is de hele wereld drugverslaafd. De medische wereld weet dat afkicken van drugs, zelfs van zogenaamde soft drugs als marihuana een lang en pijnlijk proces. Een gelijkaardig proces staat nu de wereld te wachten, waarbij al is gebleken dat zelfs de groeilanden niet aan de pijn zullen kunnen ontsnappen.