Op het eerste gezicht heeft de Oekraïne-affaire niet meteen gevolgen voor de gewone belegger. Feit is evenwel dat die met steeds meer onzekerheden wordt geconfronteerd. De wereld wordt een steeds onzekerder plaats, de beleggers krijgen een steeds sterker gevoel van naderend onheil.

Van de Arabische lente tot de oorlog in Syrië, van de onrust in Bangkok en die in Venezuela, overal in de wereld nemen de potentiële brandhaarden toe. Op een bepaald moment kunnen de beleggers stellen dat er te veel tijdbommen tikken en dat het tijd wordt om de nodige onachtzaamheid in acht te nemen. Iedereen vraagt zich nu af waar de volgende bom zal ontploffen.

Op het eerste gezicht heeft de Oekraïne-affaire niet meteen gevolgen voor de gewone belegger. Feit is evenwel dat die met steeds meer onzekerheden wordt geconfronteerd. De wereld wordt een steeds onzekerder plaats, de beleggers krijgen een steeds sterker gevoel van naderend onheil. Van de Arabische lente tot de oorlog in Syrië, van de onrust in Bangkok en die in Venezuela, overal in de wereld nemen de potentiële brandhaarden toe. Op een bepaald moment kunnen de beleggers stellen dat er te veel tijdbommen tikken en dat het tijd wordt om de nodige onachtzaamheid in acht te nemen. Iedereen vraagt zich nu af waar de volgende bom zal ontploffen.