In de Verenigde Staten, waar deflatie evenzeer wordt gevreesd als in Duitsland, kan de groei volgens de Fed alleen van de groei komen. Er zullen volgens Carmignac dus zo veel monetaire stimuli worden gegeven als nodig is om de reflatie, de groei en bijgevolg de werkgelegenheid op gang te brengen.

In de opkomende economieën wordt intussen licht afgeremd, maar ligt volgens Carmignac de benijdenswaardige ontwikkeling in het vooruitzicht van een gemiddelde samengestelde groei van meer dan 6% in 2011.

In de Verenigde Staten, waar deflatie evenzeer wordt gevreesd als in Duitsland, kan de groei volgens de Fed alleen van de groei komen. Er zullen volgens Carmignac dus zo veel monetaire stimuli worden gegeven als nodig is om de reflatie, de groei en bijgevolg de werkgelegenheid op gang te brengen. In de opkomende economieën wordt intussen licht afgeremd, maar ligt volgens Carmignac de benijdenswaardige ontwikkeling in het vooruitzicht van een gemiddelde samengestelde groei van meer dan 6% in 2011.