Goldman Sachs verwacht in ieder geval geen significante impact van bijvoorbeeld de Amerikaanse luchtaanvallen in Irak op de uitgaven voor defensie en op de olieprijzen. Wel wordt enig voorbehoud gemaakt voor een mogelijke escalatie van het conflict, waar voorlopig echter geen sprake van lijkt te zijn.

Ook de sancties die Rusland trof als reactie op de eerder door het westen aangekondigde maatregelen, lijken weinig invloed te hebben. Maar beide situaties blijven volgens Goldman Sachs hoogst onvoorspelbaar, zaak is daarom om de situatie op de voet te blijven volgen.

Goldman Sachs verwacht in ieder geval geen significante impact van bijvoorbeeld de Amerikaanse luchtaanvallen in Irak op de uitgaven voor defensie en op de olieprijzen. Wel wordt enig voorbehoud gemaakt voor een mogelijke escalatie van het conflict, waar voorlopig echter geen sprake van lijkt te zijn. Ook de sancties die Rusland trof als reactie op de eerder door het westen aangekondigde maatregelen, lijken weinig invloed te hebben. Maar beide situaties blijven volgens Goldman Sachs hoogst onvoorspelbaar, zaak is daarom om de situatie op de voet te blijven volgen.