Niet iedereen is het echter met deze visie eens. Doug Casey, chairman van Casey Research, is van mening dat de wereld in de periode 2007-2009 de periode van de Greater Depression is ingestapt. We bevinden ons nu in het oog van de storm en daar heerst steeds een bedrieglijke rust.

Dat oog van de storm is een creatie van de centrale banken die de wereld met geld hebben overspoeld. Ergens in de loop van dit jaar zullen we dat oog echter verlaten en kunnen we opnieuw in zwaar weer belanden. De nieuwe crisis die dan volgt zal groter worden en langer duren dan die van 2008.

Niet iedereen is het echter met deze visie eens. Doug Casey, chairman van Casey Research, is van mening dat de wereld in de periode 2007-2009 de periode van de Greater Depression is ingestapt. We bevinden ons nu in het oog van de storm en daar heerst steeds een bedrieglijke rust. Dat oog van de storm is een creatie van de centrale banken die de wereld met geld hebben overspoeld. Ergens in de loop van dit jaar zullen we dat oog echter verlaten en kunnen we opnieuw in zwaar weer belanden. De nieuwe crisis die dan volgt zal groter worden en langer duren dan die van 2008.