In "Investing In Dysfunctional Markets: Why Emerging Markets Could Crash Further" geven analisten Patrick Legland, Daniel Fermon en Laure Fauchet aan dat de crisis verre van achter de rug is, integendeel zelfs. De wereld bevindt zich midden in een crisis die zich in drie fases voltrekt.

Het eerste deel van de crisis voltrok zich in de Verenigde Staten, waar de subprimecrisis hard heeft toegeslagen. In een volgende fase werd Europa geteisterd door de schuldencrisis. Die is in tegenstelling tot wat iedereen denkt nog niet achter de rug, terwijl anderzijds de crisismicrobe nu is overgewaaid naar de groeimarkten.

In "Investing In Dysfunctional Markets: Why Emerging Markets Could Crash Further" geven analisten Patrick Legland, Daniel Fermon en Laure Fauchet aan dat de crisis verre van achter de rug is, integendeel zelfs. De wereld bevindt zich midden in een crisis die zich in drie fases voltrekt. Het eerste deel van de crisis voltrok zich in de Verenigde Staten, waar de subprimecrisis hard heeft toegeslagen. In een volgende fase werd Europa geteisterd door de schuldencrisis. Die is in tegenstelling tot wat iedereen denkt nog niet achter de rug, terwijl anderzijds de crisismicrobe nu is overgewaaid naar de groeimarkten.