De holding wil volgens Arnaud Delaunay van Leleux ook doorgaan met het verminderen van de schulden t.o.v. de participaties in portefeuille : de verhouding van de schuld tot de waarde van de activa bedraagt op dit ogenblik 30,80% tegen 35% in het begin van dit jaar.

Dit heeft alvast geleid tot een verhoging van de rating bij Standard & Poor's (van BB naar BB+).

De intrinsieke waarde van 118 euro en de korting van 35% t.o.v. de nettoinventariswaarde (NAV) maken het Wendelaandeel aantrekkelijk. Delaunay heeft een advies opbouwen, een stop-loss is echter aangewezen.

De holding wil volgens Arnaud Delaunay van Leleux ook doorgaan met het verminderen van de schulden t.o.v. de participaties in portefeuille : de verhouding van de schuld tot de waarde van de activa bedraagt op dit ogenblik 30,80% tegen 35% in het begin van dit jaar. Dit heeft alvast geleid tot een verhoging van de rating bij Standard & Poor's (van BB naar BB+). De intrinsieke waarde van 118 euro en de korting van 35% t.o.v. de nettoinventariswaarde (NAV) maken het Wendelaandeel aantrekkelijk. Delaunay heeft een advies opbouwen, een stop-loss is echter aangewezen.