Het staat namelijk als een paal boven water dat we de momenteel uitstaande schulden niet zullen kunnen terugbetalen. Daarom een welvaartbelasting, die als een eenmalige maatregel wordt voorgesteld. De kans is echter groot dat hij een blijvend karakter zal hebben, want de overheden blijven maar geld uitgeven.

Dezelfde mensen die de boel hebben laten fout lopen, blijven bovendien aan de macht. De kans is eveneens klein dat de welvaartbelasting uiteindelijk een reddingsboei zal blijken te zijn. Verstandige spaarders bereiden zich beter voor op de volgende fase van de Grote Schuldencrisis.

Het staat namelijk als een paal boven water dat we de momenteel uitstaande schulden niet zullen kunnen terugbetalen. Daarom een welvaartbelasting, die als een eenmalige maatregel wordt voorgesteld. De kans is echter groot dat hij een blijvend karakter zal hebben, want de overheden blijven maar geld uitgeven. Dezelfde mensen die de boel hebben laten fout lopen, blijven bovendien aan de macht. De kans is eveneens klein dat de welvaartbelasting uiteindelijk een reddingsboei zal blijken te zijn. Verstandige spaarders bereiden zich beter voor op de volgende fase van de Grote Schuldencrisis.