JPMorgan Chase sluit niet uit dat bepaalde banken voor de rechter zullen worden gedacht. Met name Wells Fargo wordt verdacht van verboden praktijken bij foreclosures.

Zogenaamde "robo signers", personeelsleden die de inhoud niet eens hadden gelezen, zouden duizenden mortgage documenten afgestempeld hebben zonder te checken of de inhoud wel klopte.

Wells Fargo heeft in tegenstelling tot een aantal andere banken de foreclosures nog niet gestopt. De bank onderzoekt intern een aantal zaken, maar zou nog niet op onregelmatigheden zijn gestoten.

JPMorgan Chase sluit niet uit dat bepaalde banken voor de rechter zullen worden gedacht. Met name Wells Fargo wordt verdacht van verboden praktijken bij foreclosures. Zogenaamde "robo signers", personeelsleden die de inhoud niet eens hadden gelezen, zouden duizenden mortgage documenten afgestempeld hebben zonder te checken of de inhoud wel klopte. Wells Fargo heeft in tegenstelling tot een aantal andere banken de foreclosures nog niet gestopt. De bank onderzoekt intern een aantal zaken, maar zou nog niet op onregelmatigheden zijn gestoten.