De nettowinst verdubbelde nagenoeg tot $3,24 mrd. Per aandeel werd 56 dollarcent verdiend, tegenover 49 dollarcent vorig jaar zelfde tijd. De consensusverwachting lag maar op 39 dollarcent.

De rente op woonkredieten staat op een recorddieptepunt, wat een steentje bijdroeg aan de stijging van het resultaat. Topman John Stumpf merkte nog dat de resultaten verbonden aan de overname van Wachovia minder gaan bedragen dan de eerst geraamde $7,9 mrd.

De beleggers twijfelen aan de houdbaarheid van de resultaten van Wells Fargo, wat wordt aangetoond door het feit dat de koers in de grijze handel wat lager noteert.

De nettowinst verdubbelde nagenoeg tot $3,24 mrd. Per aandeel werd 56 dollarcent verdiend, tegenover 49 dollarcent vorig jaar zelfde tijd. De consensusverwachting lag maar op 39 dollarcent. De rente op woonkredieten staat op een recorddieptepunt, wat een steentje bijdroeg aan de stijging van het resultaat. Topman John Stumpf merkte nog dat de resultaten verbonden aan de overname van Wachovia minder gaan bedragen dan de eerst geraamde $7,9 mrd. De beleggers twijfelen aan de houdbaarheid van de resultaten van Wells Fargo, wat wordt aangetoond door het feit dat de koers in de grijze handel wat lager noteert.