Vanmiddag maakte Wells Fargo als tweede zwaargewicht de resultaten over het vierde kwartaal en het volledige boekjaar bekend.

Tevens was het de eerste bank die met cijfers kwam. De nettowinst steeg over de verslagperiode met bijna een kwart, waarbij de bank minder geld opzij moest zetten voor probleemkredieten.

Anderzijds daalde het aantal aanvragen voor een woonkrediet. Anderzijds daalde ook de rentemarge, wat door de beleggers als een tegenvallende evolutie werd ervaren. In reactie op de cijfers staat de koers van Wells Fargo op de beurs van Wall Street licht onder druk.

Vanmiddag maakte Wells Fargo als tweede zwaargewicht de resultaten over het vierde kwartaal en het volledige boekjaar bekend. Tevens was het de eerste bank die met cijfers kwam. De nettowinst steeg over de verslagperiode met bijna een kwart, waarbij de bank minder geld opzij moest zetten voor probleemkredieten. Anderzijds daalde het aantal aanvragen voor een woonkrediet. Anderzijds daalde ook de rentemarge, wat door de beleggers als een tegenvallende evolutie werd ervaren. In reactie op de cijfers staat de koers van Wells Fargo op de beurs van Wall Street licht onder druk.