Volgens sommige bronnen hebben Russische soldaten vanmorgen een legerbasis in de Oekraïne bestormd. Anderzijds heeft het leger van laatstgenoemd land de toestemming gekregen om hun wapens te gebruiken wanneer ze door Russische soldaten worden bedreigd.

Het zal duidelijk zijn dat de spanning in de Krim en omgeving steeds hoger oploopt. Welke volgende zet overweegt Wladimir Poetin?, zo vraagt iedereen zich af. De Russische president verklaarde alvast niet onder de indruk te zijn van de aangekondigde sancties en kondigde tegenacties aan.

Volgens sommige bronnen hebben Russische soldaten vanmorgen een legerbasis in de Oekraïne bestormd. Anderzijds heeft het leger van laatstgenoemd land de toestemming gekregen om hun wapens te gebruiken wanneer ze door Russische soldaten worden bedreigd. Het zal duidelijk zijn dat de spanning in de Krim en omgeving steeds hoger oploopt. Welke volgende zet overweegt Wladimir Poetin?, zo vraagt iedereen zich af. De Russische president verklaarde alvast niet onder de indruk te zijn van de aangekondigde sancties en kondigde tegenacties aan.