Hardwareproducenten profiteren bijvoorbeeld van hogere uitgaven door bedrijven die een technologische inhaalslag willen maken, terwijl softwareleveranciers nieuwe kansen zien op het gebied van internetwinkelen, wat zorgt voor een revolutie in de detailhandel.

Uitzendbureaus zien hun vooruitzichten verbeteren, een teken dat de verslechtering van de arbeidsmarkt tot stilstand begint te komen.

Ook producenten van kapitaalgoederen staan er uitstekend voor nu de geïndustrialiseerde wereld op zoek gaat naar mogelijkheden om de productiviteit te verbeteren door verdere automatisering.

Hardwareproducenten profiteren bijvoorbeeld van hogere uitgaven door bedrijven die een technologische inhaalslag willen maken, terwijl softwareleveranciers nieuwe kansen zien op het gebied van internetwinkelen, wat zorgt voor een revolutie in de detailhandel. Uitzendbureaus zien hun vooruitzichten verbeteren, een teken dat de verslechtering van de arbeidsmarkt tot stilstand begint te komen. Ook producenten van kapitaalgoederen staan er uitstekend voor nu de geïndustrialiseerde wereld op zoek gaat naar mogelijkheden om de productiviteit te verbeteren door verdere automatisering.