De StoXX50 daalde de afgelopen week met 1,8%. Het waren veel financiële waarden die in koers terug gingen. De uitzondering bevestigt de regel. Deutsche Bank was de sterkste stijger de afgelopen week met 0,7%.

Op jaarbasis staat de Europese index op een winst van 4,5%. Beperkt als we kijken naar de andere wereldbeurzen. Dow Jones is met 16,4% gestegen en de Nikkei-225 met 23,9%. De geldstromen wereldwijd komen nog niet Europa op.

De vraag kunnen beantwoorden wanneer dat wel gaat gebeuren geeft ook antwoord op bovenstaande vraag. En dat geld zou naar Europa komen als de economie gaat aantrekken.

De StoXX50 daalde de afgelopen week met 1,8%. Het waren veel financiële waarden die in koers terug gingen. De uitzondering bevestigt de regel. Deutsche Bank was de sterkste stijger de afgelopen week met 0,7%. Op jaarbasis staat de Europese index op een winst van 4,5%. Beperkt als we kijken naar de andere wereldbeurzen. Dow Jones is met 16,4% gestegen en de Nikkei-225 met 23,9%. De geldstromen wereldwijd komen nog niet Europa op. De vraag kunnen beantwoorden wanneer dat wel gaat gebeuren geeft ook antwoord op bovenstaande vraag. En dat geld zou naar Europa komen als de economie gaat aantrekken.