Op de valutamarkten zal de evolutie van de koers van de euro in de komende dagen nauwlettend in de gaten worden gehouden. Na de koersdaling van gisteren stabiliseerde de koers van de euro vanmorgen op lagere niveaus. De uptrend lijkt echter gebroken.

Nicholas Spiro, managing director bij Spiro Sovereign Strategy, is van mening dat de euro voorlopig wel even de wind uit de zeilen zal hebben.

Europa heeft inmiddels duidelijk te verstaan gegeven niets te voelen voor een duurdere euro. Anderzijds is er het positieve punt dat de crisis in de eurozone voorlopig even naar de achtergrond lijkt te zijn verdwenen.

Op de valutamarkten zal de evolutie van de koers van de euro in de komende dagen nauwlettend in de gaten worden gehouden. Na de koersdaling van gisteren stabiliseerde de koers van de euro vanmorgen op lagere niveaus. De uptrend lijkt echter gebroken. Nicholas Spiro, managing director bij Spiro Sovereign Strategy, is van mening dat de euro voorlopig wel even de wind uit de zeilen zal hebben. Europa heeft inmiddels duidelijk te verstaan gegeven niets te voelen voor een duurdere euro. Anderzijds is er het positieve punt dat de crisis in de eurozone voorlopig even naar de achtergrond lijkt te zijn verdwenen.