In de ogen van veel beleggers kan hij de komende jaren een stabiele kracht zijn. Er waren geruchten dat hij zou aftreden.

Maar gezien de maatregelen die zijn genomen door de toezichthouders waaronder RBI de afgelopen weken is men zich er van bewust dat dit voor veel onrust zou zorgen.

India lijkt sinds afgelopen week weer een aantrekkelijk beleggingsland te worden.

Het valt dus te verwachten dat de aandelenindex en de valuta op korte termijn verder stijgen. Maar om de structurele problemen op te lossen is er meer nodig dan een verkiezingsoverwinning.

In de ogen van veel beleggers kan hij de komende jaren een stabiele kracht zijn. Er waren geruchten dat hij zou aftreden. Maar gezien de maatregelen die zijn genomen door de toezichthouders waaronder RBI de afgelopen weken is men zich er van bewust dat dit voor veel onrust zou zorgen. India lijkt sinds afgelopen week weer een aantrekkelijk beleggingsland te worden. Het valt dus te verwachten dat de aandelenindex en de valuta op korte termijn verder stijgen. Maar om de structurele problemen op te lossen is er meer nodig dan een verkiezingsoverwinning.