In "From Rothschild To Koch Industries: Meet The People Who "Fix" The Price Of Gold" lichtte Zero Hedge voor het eerst een tipje van de sluier. Bij het vastleggen van de goudprijs werkt de The London Gold Market Fixing Limited samen met vijf grootbanken.

Eén van die banken is Barclays en daar heeft het hoofd van de spot gold trading Mark Booker deze week ontslag genomen. Naar de reden van het ontslag van Booker kunnen we alleen maar gissen. Mogelijk heeft de man schrik van het onderzoek dat over de manipulatie van de goudprijs wordt gevoerd.

In "From Rothschild To Koch Industries: Meet The People Who "Fix" The Price Of Gold" lichtte Zero Hedge voor het eerst een tipje van de sluier. Bij het vastleggen van de goudprijs werkt de The London Gold Market Fixing Limited samen met vijf grootbanken. Eén van die banken is Barclays en daar heeft het hoofd van de spot gold trading Mark Booker deze week ontslag genomen. Naar de reden van het ontslag van Booker kunnen we alleen maar gissen. Mogelijk heeft de man schrik van het onderzoek dat over de manipulatie van de goudprijs wordt gevoerd.