Er is nog maar één factor die die beurskoersen bepaalt en dat is de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank. The Commodities Futures Trading Commission (CFTC) wordt al geruime tijd beschouwd als één van de meest corrupte organisaties in de Verenigde Staten en dat wil toch wat zeggen.

De grondstoffenmarkten blijken van A tot Z te zijn gemanipuleerd, met dank aan de grootbanken die dapper hun steentje hebben bijgedragen om de prijzen voor grondstoffen volledig scheef te trekken. De CFTC heeft nu JP Morgan Chase een boete van 650.000 dollar opgelegd, maar de grootbanken lachen natuurlijk met een boete van dergelijke omvang.

Er is nog maar één factor die die beurskoersen bepaalt en dat is de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank. The Commodities Futures Trading Commission (CFTC) wordt al geruime tijd beschouwd als één van de meest corrupte organisaties in de Verenigde Staten en dat wil toch wat zeggen. De grondstoffenmarkten blijken van A tot Z te zijn gemanipuleerd, met dank aan de grootbanken die dapper hun steentje hebben bijgedragen om de prijzen voor grondstoffen volledig scheef te trekken. De CFTC heeft nu JP Morgan Chase een boete van 650.000 dollar opgelegd, maar de grootbanken lachen natuurlijk met een boete van dergelijke omvang.