Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking presteerden onder andere Barrick Gold en Newmont Mining minder goed dan de HUI. Beide bedrijven zijn gevoelig voor bewegingen in de goudprijs en zullen fors bewegen wanneer die goudprijs sterk stijgt.

Welke goudmijnaandelen profiteren het meest van de stijging goudprijs? Juvyns heeft een boontje voor Goldcorp, B2Gold en Eldorado, met Buenaventura als mogelijke runner up. Het zijn dus vooral de kleinere aandelen die optimaal kunnen profiteren van een stijging van de goudprijs.

Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking presteerden onder andere Barrick Gold en Newmont Mining minder goed dan de HUI. Beide bedrijven zijn gevoelig voor bewegingen in de goudprijs en zullen fors bewegen wanneer die goudprijs sterk stijgt. Welke goudmijnaandelen profiteren het meest van de stijging goudprijs? Juvyns heeft een boontje voor Goldcorp, B2Gold en Eldorado, met Buenaventura als mogelijke runner up. Het zijn dus vooral de kleinere aandelen die optimaal kunnen profiteren van een stijging van de goudprijs.