Welke factoren stimuleren de vraag naar zilver? Lydon vermeldt op de eerste plaats naar de vraag naar een veilige vluchthaven, maar ook de aantrekkende economie. Bovendien speelt mee dat zilver voor beleggers goedkoper in aankoop is dan goud.

Tot dusver is zilver altijd in de schaduw van goud gebleven, er werd nauwelijks iets over gezegd. Daar is in de afgelopen jaren verandering in gekomen, zilver is veel meer op de voorgrond getreden in de beleggingspers. Dat verklaart waarom de zilverprijs sterker stijgt dan de goudprijs.

Welke factoren stimuleren de vraag naar zilver? Lydon vermeldt op de eerste plaats naar de vraag naar een veilige vluchthaven, maar ook de aantrekkende economie. Bovendien speelt mee dat zilver voor beleggers goedkoper in aankoop is dan goud. Tot dusver is zilver altijd in de schaduw van goud gebleven, er werd nauwelijks iets over gezegd. Daar is in de afgelopen jaren verandering in gekomen, zilver is veel meer op de voorgrond getreden in de beleggingspers. Dat verklaart waarom de zilverprijs sterker stijgt dan de goudprijs.