Als dat gebeurt dan is het project euro over en sluiten. Nu is in de afgelopen jaren Griekenland gered en recent nog Cyprus. Welk land zal het laatste zetje geven? Financieel journalist Matthew Lynn weet het wel. Nederland.

De belangrijkste reden voor zijn visie is gelegen in de schuld die een persoon heeft in Nederland. In ons land is dat 250% van het beschikbare inkomen. In Spanje is dit "slechts" 125%.

Lynn stelt dat Nederland als een van de oprichters van de Europese Unie sterk heeft geprofiteerd. Als exporterend land was men gebaat bij meer export. Ook sterk heeft ons land geprofiteerd van de lage rente. Met als gevolg dat de onroerend goed markt enorm steeg.

Als dat gebeurt dan is het project euro over en sluiten. Nu is in de afgelopen jaren Griekenland gered en recent nog Cyprus. Welk land zal het laatste zetje geven? Financieel journalist Matthew Lynn weet het wel. Nederland. De belangrijkste reden voor zijn visie is gelegen in de schuld die een persoon heeft in Nederland. In ons land is dat 250% van het beschikbare inkomen. In Spanje is dit "slechts" 125%. Lynn stelt dat Nederland als een van de oprichters van de Europese Unie sterk heeft geprofiteerd. Als exporterend land was men gebaat bij meer export. Ook sterk heeft ons land geprofiteerd van de lage rente. Met als gevolg dat de onroerend goed markt enorm steeg.