Woensdag was het laagste niveau dat de Europese benchmarkindex bereikte 2.788 punten. Na het bereiken van dit niveau ging het vlotjes hoger. Leleux verhoogt het opbouwen advies naar een kopen advies.

De vooruitzichten voor de financiële markten blijven op een termijn van 1-2 maanden in ieder geval uitstekend. Het bedrijfsnieuws is goed : deze week maakten Peugeot-Citroën en Saab sterke verkoopcijfers bekend.

En op macro-economisch vlak zijn er bemoedigende cijfers van het Amerikaanse producentenvertrouwen : de index steeg in december 2010 tot 57 punten (56,6 in november 2010).

Een cijfer boven 50 wijst op expansie in de Amerikaanse industriële sector. Tenslotte is er weinig vrees voor een wijziging van het soepele monetaire beleid van de

centrale banken.

Woensdag was het laagste niveau dat de Europese benchmarkindex bereikte 2.788 punten. Na het bereiken van dit niveau ging het vlotjes hoger. Leleux verhoogt het opbouwen advies naar een kopen advies. De vooruitzichten voor de financiële markten blijven op een termijn van 1-2 maanden in ieder geval uitstekend. Het bedrijfsnieuws is goed : deze week maakten Peugeot-Citroën en Saab sterke verkoopcijfers bekend. En op macro-economisch vlak zijn er bemoedigende cijfers van het Amerikaanse producentenvertrouwen : de index steeg in december 2010 tot 57 punten (56,6 in november 2010). Een cijfer boven 50 wijst op expansie in de Amerikaanse industriële sector. Tenslotte is er weinig vrees voor een wijziging van het soepele monetaire beleid van de centrale banken.